יום שישי, 18 במאי 2012

סוף השבוע כאן




אנחנו כבר עמוק בתוך סוף השבוע ונראה שהוא הולך להיות לא רע בכלל. הלילה אפילו הצלחתי לעבור משמיכת פוך לשמיכת קיץ, הגיע הזמן לא? (מודה, יש לי קושי במעברים), אז מבחינתי אפשר לפתוח את עונת הקיץ.
כמה עניינים שנצברו במהלך השבוע...

אני מאוד אוהבת נימוסים, אף על פי שזה לא טרנדי להיות מנומס, בטח לא במחוזותינו, הנה בלוג שלם על נימוסים בעת המודרנית

Ribbon היא תבנית אפיה גמישה, עשויה סיליקון, שמאפשרת לכם לאפות עוגה בכל צורה שתרצו, איך לא חשבו על זה קודם?




חשבתם פעם לשלב פרחים באוכל שלכם? מודה שלי הקונספט של מתכוני פרחים עוד קצת מוזר, אבל זה כל כך יפה....




להיות מאושר תמיד עדיף על פני להיות לא מאושר, אבל מהו סוד האושר ואיך מגיעים לשם? לאלפרד היצ'קוק היו כמה תובנות בנושא.






מתכון מוצלח שהכנתי היום, אחרי שצפיתי באחת הילדות המתוקות של מאסטר שף ילדים. התכנית שנויה במחלוקת, המתכון פשוט מעולה. חזה עוף בחרדל ושמנת (מתכון של אביה דוזלי).


ולסיום, עוד קצת ילדים אבל בעניין אחר לחלוטין. לפני כשבועיים נפטר אדם יאוך, חבר להקת הביסטי בויז האגדית. אגדת רוק שמתה טרם זמנה ולא בדרך שבה היינו מצפים. הוידאו הזה של Sabotage הוא מחווה לימי הזוהר של הלהקה. 











אין תגובות: